Höhenprofil Baraque Michel
Höhenprofil Baraque Michel
Höhenprofil Baraque Michel
173
Bergpunkte
2.9%
Durchschnittliche Steigung
7.8%
Die steilsten 100 Meter
14.1km
Länge
425m
höhenmeter

Diesen Anstieg teilen

779

Melde dich an, um dein Feedback zu diesem Höhenprofil zu teilen
Anstiege in der Umgebung anzeigen

Feedback zu diesem Höhenprofil?

Dein Feedback benötigt noch ein paar Zeilen Text.

Baraque Michel ist ein Anstieg in der Region Hohes Venn & Ostkantone. Die Strecke ist 14.1 Kilometer lang und überbrückt 425 Höhenmeter mit einem durchschnittlichen Gefälle von 2.9%. Der Anstieg erzielt so 173 Bergpunkte. Der höchste Punkt liegt auf 678 Metern. Mitglieder der Climbfinder-Community haben 13 Bewertungen zu diesem Anstieg geteilt und 2 Fotos hochgeladen.

Straßenname: N68

1%
2%
4%
6%
8%
10%
12%
15%
20%
Klicken Sie auf den Aufstieg, um den Streckenverlauf zu sehen
Anstiege in der Umgebung anzeigen

Fotos (2)

Baraque Michel
Baraque Michel

Wenn du Fotos hochladen möchtest, erstelle bitte erst einen Account. Es dauert nur 1 Minute und ist kostenlos.

  • Erhalte eine Belohnung fürs Teilen von Bewertungen und Fotos.
  • Bewerte all deine bezwungenen Anstiege
  • Füge deine Lieblingsanstiege hinzu
Registrieren

Hast du bereits einen Account?

Statistiken

Baraque Michel von Eupen
Dieser Anstieg
Hohes Venn & Ostkantone
102 Anstiege
Belgische Ardennen
1173 Anstiege
Ardennen
1463 Anstiege
Belgien
3629 Anstiege
Europa
14722 Anstiege
Bergpunkte
173
4
Platz
4
10% einfacher als
Ferme Libert
Platz
56
50% einfacher als
Col de Haussire
Platz
92
50% einfacher als
Col de Haussire
Platz
59
50% einfacher als
Col de Haussire
Platz
5621
Durchschnittlicher Anstieg
2.9%
Platz
92
83% weniger steil als
Edelstrasse von Eupen
Platz
1116
81% weniger steil als
Les Communes
Platz
1388
Platz
2940
83% weniger steil als
Edelstrasse von Eupen
Platz
12813
89% weniger steil als
Calçada das Carquejeiras
Länge
14.1km
Platz
1
Platz
3
Platz
3
Platz
3
Platz
1295
Höhenmeter
425m
Platz
1
Platz
3
Platz
3
Platz
3
Platz
3585
85% weniger Anstieg als
Pico Veleta

Label

Berühmter Anstieg
Schöne Landschaft
Versteckte Perle
0 Serpentinen

Zustand des Straßenbelages

60% 40% 0%
Basierend auf 10 Stimmen
Teile deine Erfahrung mit der Community. Wie bewertest du den Zustand der Straße?

Verkehr

0% 17% 83%
Basierend auf 12 Stimmen
Deine Erfahrung zählt! War die Strecke stark befahren?

Zeiten

7 km/Std. 02:00:51
11 km/Std. 01:16:54
15 km/Std. 00:56:24
19 km/Std. 00:44:31

Beliebt

Baraque Michel

Baraque Michel

berühmt
Ferme Libert

Ferme Libert

verborgen
Tros Marets

Tros Marets

schön verborgen
 

Unterkünfte

Bei Verwendung der oben aufgeführten Karte wird ein Cookie von booking.com platziert. Wenn du eine Buchung vornimmst, erhalten wir eine Provision.

Bewertungen (13)


Niederländisch

Fietsmaatje
3 T

Recent nog een keer beklommen. Wil je geen last van razende motoren en (vracht)auto's, dan is het is zeker aan te bevelen deze klim vroeg in de ochtend te doen. Het wegdek is er in alle jaren dat ik hier naar boven fiets niet veel beter op geworden. In de laatste 4 kilometer - na de rotonde - krijg je pas een mooi geasfalteerde weg onder de wielen. Het echte klimwerk zit vooral in het begin en na de rotonde. Wat deze klim minder leuk maakt zijn de vreselijk lange stukken vals plat waar je fiets gevoelsmatig aan het asfalt kleeft. Na de afslag richting Jalhay mag je nog even aan de bak richting de top. De wind kan daar nog wat zand in de raderen strooien. Ideale klim om je voor te bereiden op de echte cols omdat je hier lang met flink wat spanning op de spieren bergop kunt fietsen.

JochenT
3 M

Heel vroeg vertrekken is hier de boodschap, de weg vanuit Eupen is meestal onaangenaam druk en er wordt hard gereden. De andere zijde vanuit Malmedy is mooier en rustiger.

Jeroen
7 M

De klim is nog niet eens zo verkeerd voor een weg met zo weinig bochten. De klim loopt door de bossen rustig omhoog. In het eerste deel zitten nog stukken tussen de 5 en 8%, daarna zwakt het wat af. Kort is deze klim zéker niet. Het probleem met deze klim zit hem vooral in het verkeer. Er wordt snoeihard gereden wat met z’n tweeën naast elkaar fietsen linke soep maakt.

Conrad
8 M

Als je gaat trainen voor een uitdaging als de Ventoux, Stelvio of meer nog een Giro di Kika/The Ride etc is hier trainen onvermijdelijk voor ons Nederlanders. Ruim 14 kilometer omhoog tref je nergens anders zo dicht bij huis. De weg is breed en er is veel verkeer. Vanuit het lieve Eupen gaat het meteen stevig omhoog je meter tikt wel eens 10% aan maar dat zijn korte stukjes. Na de korte afdaling is het cruisen voor klimmers. Je kunt nu ruim 8 kilometer de druk op de benen zetten terwijl je op het buitenblad trapt. Het uitzicht is niet bijzonder en je krijgt heus geen medaille voor het volbrengen van deze klim. Let op het restaurant voor de afslag van Mont Rigi is goed maar neem de tijd de bediening is niet echt snel.

EE33
1 J

De weg is aardig druk en niet steil, maar toch: 15 kilometer achter elkaar omhoog fietsen op 20 km van de Nederlandse grens maakt de klim zeker de moeite waard. Het hoogste punt van België ligt nog een kilometer of twee voorbij waar deze klim ophoudt, dus je kunt er nog wat hoogtemeters extra aan toevoegen.

Random
Dirk
1 J

Is deze nu terug opnieuw verhard?

Random
pleun
1 J

ik heb vanmorgen deze beklimming gedaan en dat was super!

Random
Johan
3 J

Gisteren een iets andere route gedaan. Start vanuit de melkfabriek richting Jalhay (N629). Na ongeveer 1 km links af richting de La Gileppe. Op ongeveer 200 m. door een poortje (toegestaan) en direct een klim van ongeveer 1 km. á 8%. Van daaruit 7 km. langs het meer van de La Gileppe redelijk vlak met een mooi uitzicht. Op ongeveer 6 km na het poortje rechts aanhouden. Vanhier uit een klim van ongeveer 6 km. tot aan de rotonde naar de N68. (hoogte van 340 naar 500 m.) De N68 volgen tot aan de Baraque Michel naar een hoogte van 675 m. De lengte van deze klim is dan ongeveer 18 km. met daarin 6 km. vlak.

Random
Gunther74
4 J

Vanmorgen deze beklimming gedaan. Rue de hestreux is in verschrikkelijke staat en is eigenlijk een aanslag op een racefiets. Vanaf je op de N 68 komt is de klim naar baraque Michel kinderspel.wij vertrokken aan baraque Michel tot aan parking drossard (rotonde) daar naar links langs gileppe (super mooi) naar bethane. Je kan beter verder doorrijden om verderop terug naar N 68 te rijden.

Random
Patrick Coers
4 J

Helaas is deze route niet meer te rijden. Gelukkig is er een goed alternatief. Rij vanaf de voet richting Eupen. Ga nabij het dorpje Membacht rechtsaf (Rue Perkiets). Vanaf daar wijst de weg zich van zelf en kom je uiteindelijk ook op deze klim uit.

Random
Arnoud
5 J

Inderdaad niet meer te rijden. Route degradée, maar in plaats van het dan gebruikelijke slecht asfalt geen asfalt, maar kilometers lang losliggende stenen met een paar meter asfalt er nog tussen. Heb wel op de fiets kunnen blijven, maar leuk was anders. Weg is ook officieel verboden. Deze doe ik niet meer in ieder geval.

Random
Jasper
5 J

De eerste 3km zijn niet te doen met een racefiets, voorheen lag hier volgens mij mooi asfalt (google maps), maar nu is het MTB stenen parcour.. Hele stukken moeten lopen, geen doorkomen aan..

Jammer anders was het zeker een mooie klim geweest!

Random
Bram Mennen
5 J

Waarom staat de variant vanuit Eupen niet op jullie site? het eerste gedeelte tot de grote weg is op sommige plaatsen onverhard en zeker niet te doen met een racefiets. Ik hoop dat jullie er eens naar kijken

Meine Erfahrung hinzufügen

Wenn du reagieren möchtest, bitten wir dich erst einen Account zu erstellen. Es dauert nur 1 Minute und ist völlig kostenlos.

  • Erhalte eine Belohnung fürs Teilen von Bewertungen und Fotos.
  • Bewerte all deine bezwungenen Anstiege
  • Füge deine Lieblingsanstiege hinzu
Registrieren

Hast du bereits einen Account?