Höhenprofil Oude Huls
Höhenprofil Oude Huls
Höhenprofil Oude Huls
69
Bergpunkte
7.9%
Durchschnittliche Steigung
12.3%
Die steilsten 100 Meter
1km
Länge
77m
höhenmeter

Diesen Anstieg teilen

280

Melde dich an, um dein Feedback zu diesem Höhenprofil zu teilen
Anstiege in der Umgebung anzeigen

Feedback zu diesem Höhenprofil?

Dein Feedback benötigt noch ein paar Zeilen Text.

Oude Huls ist ein Anstieg in der Region Süd-Limburg. Die Strecke ist 1 Kilometer lang und überbrückt 77 Höhenmeter mit einem durchschnittlichen Gefälle von 7.9%. Der Anstieg erzielt so 69 Bergpunkte. Der höchste Punkt liegt auf 215 Metern. Mitglieder der Climbfinder-Community haben 14 Bewertungen zu diesem Anstieg geteilt und 10 Fotos hochgeladen.

Straßennamen: Grachtstraat, Hulsbergweg & Sint Remigiusstraat

1%
2%
4%
6%
8%
10%
12%
15%
20%
Klicken Sie auf den Aufstieg, um den Streckenverlauf zu sehen
Anstiege in der Umgebung anzeigen

Fotos (10)

Oude Huls
Oude Huls
Oude Huls
Oude Huls
Oude Huls

Wenn du Fotos hochladen möchtest, erstelle bitte erst einen Account. Es dauert nur 1 Minute und ist kostenlos.

  • Erhalte eine Belohnung fürs Teilen von Bewertungen und Fotos.
  • Bewerte all deine bezwungenen Anstiege
  • Füge deine Lieblingsanstiege hinzu
Registrieren

Hast du bereits einen Account?

Rennrad-Strecken

Sorgfältig zusammengestellt und von Climbfinder überprüft!
Name Strecke Höhenmeter Anstiege
De steepest of Zuid-Limburg
De steepest of Zuid-Limburg
112.6km 1453m 17

Statistiken

Oude Huls
Dieser Anstieg
Süd-Limburg
409 Anstiege
Niederlande
981 Anstiege
Europa
15239 Anstiege
Bergpunkte
69
Platz
13
47% einfacher als
Camerig
Platz
14
47% einfacher als
Camerig
Platz
8869
Durchschnittlicher Anstieg
7.9%
Platz
18
45% weniger steil als
Oude Molenstraat
Platz
26
45% weniger steil als
Oude Molenstraat
Platz
2068
71% weniger steil als
Calçada das Carquejeiras
Länge
1km
Platz
178
Platz
438
89% kürzer als
Tafelberg von Ellecom
Platz
12165
Höhenmeter
77m
Platz
32
61% weniger Anstieg als
Camerig
Platz
45
61% weniger Anstieg als
Camerig
Platz
9871
97% weniger Anstieg als
Pico Veleta

Label

Berühmter Anstieg
Schöne Landschaft
Versteckte Perle
0 Serpentinen

Zustand des Straßenbelages

100% 0% 0%
Basierend auf 4 Stimmen
Teile deine Erfahrung mit der Community. Wie bewertest du den Zustand der Straße?

Verkehr

100% 0% 0%
Basierend auf 6 Stimmen
Deine Erfahrung zählt! War die Strecke stark befahren?

Zeiten

7 km/Std. 00:08:19
11 km/Std. 00:05:17
15 km/Std. 00:03:53
19 km/Std. 00:03:03

Beliebt

Keutenberg

Keutenberg

berühmt
Camerig

Camerig

berühmt schön
Eyserbosweg

Eyserbosweg

berühmt
Cauberg

Cauberg

berühmt
 

Unterkünfte

Bei Verwendung der oben aufgeführten Karte wird ein Cookie von booking.com platziert. Wenn du eine Buchung vornimmst, erhalten wir eine Provision.

Bewertungen (13)


Niederländisch

Fedor
4 M

Ondanks de zwaarte een zeer rustige klim. Eénrichtingsverkeer en een relatief brede weg dus geen belemmering van auto's - als die überhaupt voorbij komen -. Klim begint rustig in een mooie holle weg maar wordt al snel zwaarder. Bij het huis op rechts neemt de klim even af qua helling maar meteen daarna begint het zwaarste gedeelte. Op de T-splitsing moet je nog rechtsaf om de gifbeker compleet leeg te drinken want het wordt even nog niet lichter.

Om even te recupereren kan je evt. een rondje draaien op de parkeerplaats bij het uitzichtspunt (en meteen te genieten van het prachtige uitzicht. Ook vanaf het eindpunt is het uitzicht fraai.

Op Google Streetview zie je overigens een scholier op een loodzware Batavus Mambo met Nexus-7 naar boven fietsen, dat relativeert deze toch best zware klim wel weer een beetje ;-)

RobertS
5 M

Ik had deze klim verkeerd ingeschat (ik dacht dat ie maar 40 klimpunten was). Hij was goed pijnlijk. Vrij steil en lang (je ziet het einde niet). En echt heel rustig. Hier en daar iemand aan de wandel, dat was het wel. Je kunt hier net zo hard stuk gaan als op veel van de bekendere beklimmingen in deze streek. Maar dan zonder veel verkeer en andere fietsers.

kgdg
5 M 00:03:56 (14.8km/Std.)

Doordat het een eenrichtingsweg is komen er geen auto's tegemoet. Van Simpelveld is dit de zwaarste klim. De hoofdweg is ook zwaar, maar een drukke weg, waardoor ik deze meer aanraad. Helemaal aan het westen door de wijk naar boven is ook aan te raden naar boven, maar niet naar beneden door de vele bochten.
Tip: Rij door naar Huls, dan nog voor de rotonde de Loevemicherweg in en dan naar Trintelen (Via Weegerweg en Hamerstraat voor een extra daling en korte klim. Dan als je in Trintelen bent de Eyserweg naar beneden en in Eys weer Eyserbosweg weer naar boven.

Dannes
6 M

Een stevige klim naar boven, met pittige stukjes. De route is vrij rustig qua auto's. Vreemd dat dit niet in de AGR zit.

demeeuw
8 M 00:03:34 (16.3km/Std.)

Een heerlijke klim die zelfs een beetje loopt ondanks de percentages. Hij begint heel vriendelijk en voor je het doorhebt zit je al halverwege, maar dan begint het pas echt. Maar ook dan goed verzet kiezen en je komt boven. Het verraderlijke is zit in het vervolg. Als je denkt dat je er bent en rechtsaf slaat krijg je nog ff het restantje (en soms ook de nekslag) van de Hulsberg.

Tjaart
9 M

Pittige klim zonder echt heel steile stukken, maar klimt behoorlijk door zonder vlakkere stukken. Je klimt eerst tussen huizen, dan wat begroeiing en dan met beperktuitzicht naar rechts tot je op de hoofdweg van Simpelveld naar Huls komt (Sint Remigius straat). Hier sla je rechts af voor de laatste loodjes naar Huls. Het steilste stuk is tegen het einde, vlak voor en na de splitsing. Weinig uitzicht behalve als je boven bij de Sint Remigius straat links kijkt voor je rechtsaf slaat voor het laatste stukje. Klim zit in een route met de top 10 van Limburg die ik op wikiloc heb gepost.:https://nl.wikiloc.com/routes-fietsen/top-10-limburgse-heuvels-81-km-954581

Oude Huls
Oude Huls
Oude Huls
Oude Huls
Oude Huls
Dennis
1 J

Megazwaar. Ik wist dat het vrij steil zou zijn, maar had het exacte profiel niet meer scherp voor de geest... Elke keer hoop je dat het af gaat vlakken maar dat gebeurt gewoon niet. Rustig beginnen is het devies.

Random
Jeroen
1 J

De klim is niet de mooiste, ook niet de lelijkste. Wel vind ik de klim behoorlijk heavy. De klim gaat steeds een stukje steiler terwijl je dat niet echt aan ziet komen. Als je denkt dat je er bent en rechtsaf slaat richting Huls volgen er nog een paar honderd meter 'toetje'. Ik vind dit een van de zwaardere beklimmingen in de regio.

Random
Mart
3 J

Gisteren de klim gedaan, weg lag er niet geweldig bij met behoorlijk wat steenslag. Fietsers wordt verzocht af te stappen. Wat Niels zegt: de weg blijft onverwacht lang steil. Daarmee doet de Huls me denken aan de Doodeman. Al is de Doodeman met pieken tot 14-15 procent gemeen steil, de Huls komt niet boven de 11. Maar voor Limburgse begrippen niet misselijk.

Random
Niels
4 J

Een echt stevige klim naar boven dit. Net als je denkt dat je het naar boven gaat redden met een degelijk tempo als je tussen die bomen uit komt, begint het toch nog pittiger te worden. Voordeel is wel dat je wel dat de percentages geleidelijk oplopen, dat maakt het voor vele toch altijd wel een stukje "fijner" om omhoog te fietsen.

Random
b
5 J

lekker pittige klim met weinigg/geen verkeer en super uitzicht als je boven bent

Random
Ties
7 J

Een van 's Limburgs zwaarste beklimmingen.
Rechttoe rechtaan, je ziet van verre wat je te wachten staat en dat is niet misselijk.

Random
drpaul
7 J

Pittige, maar saaie klim. Weg stijgt regelmatig, vrijwel geen knik in de weg. Wel mooi is om boven linksaf te draaien, de bochtige Sint Remigiusstraat omlaag!

Meine Erfahrung hinzufügen

Wenn du reagieren möchtest, bitten wir dich erst einen Account zu erstellen. Es dauert nur 1 Minute und ist völlig kostenlos.

  • Erhalte eine Belohnung fürs Teilen von Bewertungen und Fotos.
  • Bewerte all deine bezwungenen Anstiege
  • Füge deine Lieblingsanstiege hinzu
Registrieren

Hast du bereits einen Account?