Kromhagerweg

Höhenprofil Kromhagerweg
Höhenprofil Kromhagerweg
Höhenprofil Kromhagerweg
79
Bergpunkte
9.8%
Durchschnittliche Steigung
14.5%
Die steilsten 100 Meter
0.7km
Länge
68m
höhenmeter

Diesen Anstieg teilen

450

Melde dich an, um dein Feedback zu diesem Höhenprofil zu teilen
Anstiege in der Umgebung anzeigen

Feedback zu diesem Höhenprofil?

Dein Feedback benötigt noch ein paar Zeilen Text.

Kromhagerweg ist ein Anstieg in der Region Süd-Limburg. Die Strecke ist 0.7 Kilometer lang und überbrückt 68 Höhenmeter mit einem durchschnittlichen Gefälle von 9.8%. Der Anstieg erzielt so 79 Bergpunkte. Der höchste Punkt liegt auf 183 Metern. Mitglieder der Climbfinder-Community haben 18 Bewertungen zu diesem Anstieg geteilt und 24 Fotos hochgeladen.

Straßenname: Kromhagerweg

1%
2%
4%
6%
8%
10%
12%
15%
20%
Klicken Sie auf den Aufstieg, um den Streckenverlauf zu sehen
Anstiege in der Umgebung anzeigen

Fotos (24)

Kromhagerweg
Kromhagerweg
Kromhagerweg
Kromhagerweg
Kromhagerweg

Wenn du Fotos hochladen möchtest, erstelle bitte erst einen Account. Es dauert nur 1 Minute und ist kostenlos.

  • Erhalte eine Belohnung fürs Teilen von Bewertungen und Fotos.
  • Bewerte all deine bezwungenen Anstiege
  • Füge deine Lieblingsanstiege hinzu
Registrieren

Hast du bereits einen Account?

Rennrad-Strecken

Sorgfältig zusammengestellt und von Climbfinder überprüft!
Name Strecke Höhenmeter Anstiege
De steepest of Zuid-Limburg
De steepest of Zuid-Limburg
112.6km 1453m 17

Statistiken

Kromhagerweg
Dieser Anstieg
Süd-Limburg
405 Anstiege
Niederlande
953 Anstiege
Europa
14528 Anstiege
Bergpunkte
79
Platz
6
40% einfacher als
Camerig
Platz
6
40% einfacher als
Camerig
Platz
8192
Durchschnittlicher Anstieg
9.8%
Platz
3
32% weniger steil als
Oude Molenstraat
Platz
5
32% weniger steil als
Oude Molenstraat
Platz
751
64% weniger steil als
Calçada das Carquejeiras
Länge
0.7km
Platz
268
Platz
608
92% kürzer als
Tafelberg von Ellecom
Platz
12796
Höhenmeter
68m
Platz
54
65% weniger Anstieg als
Camerig
Platz
81
65% weniger Anstieg als
Camerig
Platz
9984
98% weniger Anstieg als
Pico Veleta

Label

Berühmter Anstieg
Schöne Landschaft
Versteckte Perle
0 Serpentinen

Zustand des Straßenbelages

75% 25% 0%
Basierend auf 4 Stimmen
Teile deine Erfahrung mit der Community. Wie bewertest du den Zustand der Straße?

Verkehr

100% 0% 0%
Basierend auf 4 Stimmen
Deine Erfahrung zählt! War die Strecke stark befahren?

Zeiten

7 km/Std. 00:05:55
11 km/Std. 00:03:46
15 km/Std. 00:02:45
19 km/Std. 00:02:10

Beliebt

Keutenberg

Keutenberg

berühmt
Camerig

Camerig

berühmt schön
Eyserbosweg

Eyserbosweg

berühmt
Cauberg

Cauberg

berühmt
 

Unterkünfte

Bei Verwendung der oben aufgeführten Karte wird ein Cookie von booking.com platziert. Wenn du eine Buchung vornimmst, erhalten wir eine Provision.

Bewertungen (18)


Niederländisch

HansvanWaas
1 M

Pittige kuitenbijter met een erg steil stuk. Het grote nadeel voor wegfietsers is het zandpad waarin de klim uitloopt. Richting Trintelen kun je als wielrenner beter de Eyserweg nemen!

Fedor
3 M

In het kader van "face your fears" deze stier bij de horens genomen. De stier had bijna gewonnen maar met heel moeite en brandende longen en bovenbenen is de missie geslaagd. Maar wat een kreng zeg. De Kruisberg is dan een stuk milder. Wel een ideale klim om in je eentje te lijden want je komt geen fietsers tegen. Tot de boerderij na de holle weg gaat het wel maar daarna wordt het loeizwaar. Zodra je het bankje in beeld hebt weet je dat het einde (van de klim dan) nadert maar het is dan nog wel even doorzetten.
De klim gaat in het gravel (met dikke banden goed te doen) nog even door tot vlak voor de boom, maar dan meer als vals plat.

Kromhagerweg
Kromhagerweg
Kromhagerweg
Kromhagerweg
Kromhagerweg
Grafstinker
5 M

Dit is met recht een van de verborgen parels van Limburg, mede omdat 'ie geen doorgaande functie heeft (en je dus terugmoet, of door op het gravel) ben je er doorgaans alleen. De klim begint in Eys in het bos met een prachtige smalle holle weg. De percentages gaan er meteen stevig op. En dat gaat gewoon door als je het bosgebied uitkomt en het open heuvelland in rijdt. Ik vond deze, op mijn route tussen de Kruisberg en de Eyserbosweg in, pittiger dan beide voorgaande. Als je op de overgang van asfalt naar zand omdraait heb je bovendien een schitterende view naar het zuiden. Aanrader.

Kromhagerweg
Kromhagerweg
Kromhagerweg
Dannes
6 M

Een mooie must-do klim in de 'kuitenbijters rit'. Zwaar maar de moeite waard. Inderdaad jammer dat het asfalt niet doorloopt, maar aan andere kant... het is daarom minder druk kan op de Kruisberg of Keutenberg.

Kromhagerweg
Conrad
7 M

Ik dacht vandaag eens anders naar Trintelen te rijden! Even vergeten dat als het bergop korter is dat het dan steiler wordt!
Jammer dat hij overgaat in gravel want deze is erger dan de Eyserbosweg.
Mooi uitzicht als je omdraait en alsnog verderop in Eys omhoog gaat.

Kromhagerweg
daanmeels
7 M

Kunnen ze de kromhagerweg niet asfalteren zodat het geen doodlopende weg is? Hoe gaaf zou dat zijn, dan kan je die mooi tussen de kruisberg en de eyserbosweg doen. Lijkt me echt een droom die uitkomt. Ik heb de gemeente Gulpen-Wittem even benaderd of het mogelijk is dit te realiseren.

RinyVogels
6 M

Dat het leuk zou zijn om deze weg geheel te asfalteren heb ik ook eventjes gedacht.
Maar ik denk dat er dan veel ongelukken gaan gebeuren als men vanaf de top naar beneden valt in Eys.
Of eenrichtingsverkeer van maken, maar ja je weet dat dit ooit wordt genegeerd.
Deze onbekende topper tijdens een wandeling ontdekt (zie foto 7).

Vespavanbern
7 M

Wauw! Dit is echt een verborgen parel. Waar veel renners de eyserbosweg pakken, is dit een hele mooie bonus om te doen als je in Eys bent. Aangezien je toch niet door kunt rijden en uiteindelijk weer over dezelfde weg terug moet dalen (de weg gaat over in slecht onverhard), kun je na deze klim perfect de Eyeserbosweg meenemen! Als je daar dan nog zin hebt tenminste.. ;)

Tjaart
8 M

Omdat de weg dood loopt op een voor racefietsers niet geschikte gravel veldweg, had ik deze klim na 24 jaar Limburg nog nooit gedaan... Toch een mooie en stevige klim, eerst door een holle weg en dan nog een steil stuk tussen de graslanden. Boven prachtig uitzicht, waar je van kunt genieten als je staat uit te hijgen bij de gravel weg voor je weer terug dezelfde weg afdaalt. Goed wegdek. Normaal alleen wandelaars en fietsers.

Kromhagerweg
Kromhagerweg
Kromhagerweg
Hans_Plantinga
1 J 00:05:13 (7.9km/Std.)

Met 30/27 is het voor een senior fietser te doen. Als je het moeilijk hebt kun je halverwege een lusje draaien over een boerenerf links van de weg, al is dat is wel een beetje vals spelen natuurlijk.

Random
Jeroen
1 J

In mijn zoektocht naar mooie en zware nieuwe klimmetjes kwam ik deze killer tegen. Een mooie klim met een begin waar je lekker tussen de bomen verwend wordt met stevige percentages. Als je denkt dat je er bijna bent wordt het nog wat steiler tot je langzaam richting het einde kruipt. Jammer dat je over dezelfde weg weer terug moet, anders zou deze klim veel meer bezoekers trekken.

Random
Riny
3 J

En afgelopen zaterdag opnieuw beklommen, ik neem mijn woorden terug. Als ze deze weg compleet zouden asfalteren dan wordt de afdaling richting Eys veel te gevaarlijk. Je komt onderaan met hoge snelheid in het donkere gedeelte en je staat dan meteen aan de grote weg. Eenrichtingsverkeer zou kunnen, maar ja dan heb je nog altijd mensen die zich daar niet aan houden. Nu daalt er af en toe eens iemand Eys binnen. Toch maar zo laten.

Random
kris
3 J

Prachtige klim, meerdere keren met de mtb/gravelaar singlespeed opgereden/opgeharkt (32x18 of 38x16)!!! Vooral zo laten en geen asfalt, dan is er voor mij en meerdere gravelaars snel de lol af.

Random
Riny
3 J

Wederom vandaag op gefietst, zeer jammer dat de weg over gaat in grindpad/ zandpad en ook nog best een lang stuk. Gemeente asfalteer het a.u.b. Leo van vliet (Amstel Gold Race) ga in beraad.
Wat een prachtige killer.

Random
Tom
3 J

Vandaag opgereden terwijl de fietsgroep aan de vlaai zat in Eys. Echt een pareltje en vies steil! Begin leek meteen op steile stuk van Eyserbosweg en daarna leek ie nog steiler te worden. Bij droog weer was ik gewoon over dat onverharde pad doorgesjeest, maar zag eerder in de afdaling van de Eyserweg een blubberzooi bovenaan de Kromhagerweg. Zonder Klimtijd deze parel nooit ontdekt. Chapeau!

Random
Ni
4 J

Deze klim afgelopen zondag nog gedaan. Het is mijn favoriete klim van Zuid Limburg, namelijk een van de zwaarste (mijn garmin gaf 63 hoogtemeter aan over 600 meter en max 17 %) en ook nog eens erg mooi. Dat eerste stuk in het bos is het nog goed te doen en genieten, maar in het open stuk is het harken naar boven.

Random
Riny
5 J

Ja, het zou fantastisch zijn als dat laatste stuk wordt geasfalteerd.
Ik vind deze minstens zo zwaar als de Eyserbosweg.
Alleen heuveltje af zie ik dan wel als zeer gevaarlijk met die kronkels in de weg door het bebouwde gedeelte.
Misschien dan maar éénrichtingsweg van maken.

Random
r.lengemann
5 J

heb met de organisatie van de Amstelgoldrace contact gehad hierover. het grindpad moet beslist geasfalteerd worden. het is een must voor de Amstelgoldrace. wat bovendien vermeldenswaardig is, is de tegenwind die op de kop vaak staat. ik rijd deze berg af en toe met de gewone fiets op (voren 34 achter 24) uitstekende training!
ik hoop dat mijn gebeden verhoord worden.
gr. René

Meine Erfahrung hinzufügen

Wenn du reagieren möchtest, bitten wir dich erst einen Account zu erstellen. Es dauert nur 1 Minute und ist völlig kostenlos.

  • Erhalte eine Belohnung fürs Teilen von Bewertungen und Fotos.
  • Bewerte all deine bezwungenen Anstiege
  • Füge deine Lieblingsanstiege hinzu
Registrieren

Hast du bereits einen Account?