Profil de hauteur Zijpenberg par Snippendaalseweg
Profil de hauteur Zijpenberg par Snippendaalseweg
Profil de hauteur Zijpenberg par Snippendaalseweg
41
points de difficulté
3.5%
pente moyenne
9.4%
100 m les plus raides
2.4km
longueur
86m
dénivelé

Partager cette ascension

145

Connectez-vous pour donner votre avis sur ce profil de raideur
Voir les ascensions situées à proximité

Des commentaires sur ce profil?

Vos commentaires ont besoin de texte!

Zijpenberg par Snippendaalseweg est une montée située dans la région Veluwezoom. Cette montée est 2.4 kilomètres de long, pour un dénivelé positif de 86 mètres. Zijpenberg par Snippendaalseweg a une pente moyenne de 3.5%. Avec cette raideur la montée comptabilise 41 points de difficulté. Le point le plus haut se trouve à 107 mètres d’altitude. Les utilisateurs de climbfinder ont partagés 15 expériences sur Zijpenberg par Snippendaalseweg et ont téléchargés 9 photos.

Nom de la rue: Snippendaalseweg

1%
2%
4%
6%
8%
10%
12%
15%
20%
Cliquez sur la montée pour voir la route
Voir les ascensions situées à proximité

Photos (9)

Zijpenberg par Snippendaalseweg
Zijpenberg par Snippendaalseweg
Zijpenberg par Snippendaalseweg
Zijpenberg par Snippendaalseweg
Zijpenberg par Snippendaalseweg

Si vous souhaitez télécharger des photos, créez votre compte. Cela ne prend qu'une minute et c'est totalement gratuit.

  • Recevez une récompense en partageant des avis et des photos
  • Réagir sur toutes les ascensions
  • Ajoutez vos ascensions préférées
S'inscrire

Avez-vous déjà un compte?

Les statistiques

Zijpenberg par Snippendaalseweg
Cette montée
Veluwezoom
41 montées
Veluwe
237 montées
Pays-Bas
955 montées
Europe
14681 montées
Points de difficulté
41
rang
3
18% plus facile que
Zijpenberg depuis Rozendaal
rang
4
18% plus facile que
Zijpenberg depuis Rozendaal
rang
66
69% plus facile que
Camerig
rang
10300
Pente moyenne
3.5%
rang
11
rang
60
66% moins raide que
Boersberg par Fonteinallee
rang
434
76% moins raide que
Oude Molenstraat
rang
11382
87% moins raide que
Calçada das Carquejeiras
Longueur
2.4km
rang
17
73% plus court que
Tafelberg depuis Ellecom
rang
39
73% plus court que
Tafelberg depuis Ellecom
rang
76
73% plus court que
Tafelberg depuis Ellecom
rang
7990
Dénivelé
86m
rang
6
31% moins de montée que
Tafelberg depuis Ellecom
rang
7
31% moins de montée que
Tafelberg depuis Ellecom
rang
24
56% moins de montée que
Camerig
rang
9224
97% moins de montée que
Pico Veleta

Classification

Montée légendaire
Beau paysage
Joyau caché
0 épingles

Etat de la route

100% 0% 0%
Basé sur 16 votes
Partagez vos connaissances. Quel était l'état de la route lors de votre sortie?

Circulation

100% 0% 0%
Basé sur 16 votes
Votre expérience compte. Quelle affluence avez-vous rencontré durant la montée?

Temps de montée

7 km/h 00:20:50
11 km/h 00:13:15
15 km/h 00:09:43
19 km/h 00:07:40

Populaire

Hébergements

Lors de l'utilisation de la carte ci-dessus, booking.com dépose un cookie. Lorsque vous faites une réservation via ce lien, nous recevons une petite part.

Expériences (15)


Néerlandais

YordiZ
1 mois

Wel een leuke klim over een rustige weg door het bos. Je klimt echt in trapjes. Heel even steil, dan weer even vlak of zelfs iets afdalen en vervolgens loopt het weer kort op. Leuk om jezelf uit te dagen door op de steile stukjes door te trekken, wetende dat het niet al te lang zo door zou lopen.

MV_079
2 mois

Deze klim afgelopen week op een toerfiets met bagage gedaan. De klim is leuk maar stelt op de paar steile stroken na, niet veel voor. Zelfs volgeladen kon ik het tempo rond de 20kmpu houden. Kom er graag nog eens terug op de racefiets.

RobertS
3 mois

Brede weg zonder autoverkeer met prachtig asfalt én mooi uitzicht? Ja graag! Wil je ook nog stuk gaan? Flink aanzetten op elk stuk dat steiler is (ik had het idee dat het er eerder vier dan drie waren) en je bent boven op de Zijpenberg goed naar de maan. Je begint in het bos en eindigt boven op de hei waar je op een bankje kan zitten om te genieten van het panorama. Een stuk rustiger dan op de Posbank en je kunt nog steeds heel veel ploeterende fietsers bewonderen.

Himmelsbla
3 mois

Superklim. Iedere keer ga ik hier toch weer kapot door het wisselende stijgingspercentage. Ik ga net iets te diep op de steilere stukjes waardoor het lastig tempo maken is op de vlakke stukken. Erg rustig, mooi uitzicht, lekker lang, alles wat je zoekt in een klim.

theduke
5 mois

Deze klim is veel leuker dan de buurman. Niet alleen een paar pittige stukjes, maar vooral geen gemotoriseerd verkeer.

JY88
8 mois 00:05:21 (27.3km/h)

Voor mij de meest echte. Een ruim 2KM lange klim in trapjes. Na een licht stijgende aanloop bereik je in het eerste deel de steilste percentages. Erna vlakt het af om vervolgens twee maal op te bollen met de climax op de top. Bovenop een fraai zicht over de Veluwezoon en over de klim van de Posbank. Nergens extreem zwaar, maar de lengte van de klim geeft je hier het meest het gevoel dat je aan het klimmen bent in de bergen. Een beetje fantasie is hier uiteraard wel nodig.

tulp
1 a 00:07:33 (19.3km/h)

Prachtige en rustige nagenoeg autovrije klim naar de top van de Zijpenberg, die nog wat hoger ligt dan de Posbank. De klim is geen loper, met steeds wisselende percentages en juist daarom goed als intervaltraining. De weg omhoog is prachtig, mooie afwisseling tussen bos en heidegebied. In alle opzichten veel interessanter dan de oostelijker gelegen Posbank klim.

Roan
1 a

auto en motorvrije beklimming!
leuke klim, het middenstuk is echt wel even pittig en ook op het laatst stijgt het nog wel even, al met al prima te doen.

Jeroen
1 a

De Zijpenberg is een leuke klim in de regio Veluwezoom, waar zoveel mooie klimmetjes liggen. De klim loopt vrij onregelmatig over een autovrije weg omhoog. De klim is daarentegen wel druk met andere recreanten: wandelaars, skaters en veel fietsers. Omdat het asfalt erg goed is kan je als afdaling op de Zijpenberg loeihard gaan. Goed uitkijken voor toeristen en dennenappels is het devies.

RichardVrieling
1 a 00:07:43 (18.9km/h)

Deze klim vorig jaar gefietst tijdens de classico boretti. Mooie klim alleen al vanwege de omgeving. Het is geen makkelijke klim, zeker niet als je al 90 km over de veluwe erop hebt zitten. Maar als je goed om je heen kijkt vergeet je de pijn in de benen en fiets je prima omhoog met een mooie cadans.

Eddy
1 a

Na de klim vanuit Roozendaal is dit mijn tweede favoriet van de Veluwezoom. Mooier en veel rustiger dan de Schietbergweg (ofwel de Posbank). Een steiler stuk reeds in het midden en op het eind denk je telkens dat je er bent, maar dan komt nog weer een stukje 5%, en dan nog weer een stukje 6% en dan nog weer een stukje 5% telkens met korte stukjes vals plat daar tussen. Eerder dat je helemaal boven bent, voel je de beentjes toch. Een heerlijk klimmetje voor de liefhebbers.

Roy
1 a

Lekkere rustige klim, maar inderdaad een van de pittigere. Heel rustig, maar volgens mij ook gesloten voor gemotoriseerd verkeer. Lekker door het bos, afwisselende steilheden maar niet makkelijk, ook omdat ie te lang is om stoempend omhoog te fietsen...

Random
jjtb
6 a

Hoe is deze in vergelijking met bijvoorbeeld de Zijpenberg vanuit Rozendaal?

Random
Miquel
6 a

Mooie klim! De stijgingspercentages zeggen niet zoveel, omdat het inderdaad langere stukken vals plat zijn afgewisseld met kortere steile stukjes. Mij bevalt dat juist wel, omdat ik van onregelmatig klimmen houdt. Ik heb hetzelfde gedaan als T. Blom; via de Posbank omlaag en dan de Zijpenberg omhoog; alleen had ik daarvoor eerst de Zijpenberg vanuit Roozendaal beklommen en ben ik aan het einde weer de Zijpenberg naar Roozendaal afgedaald. Mooie lus al met al, met relatief weinig verkeer, in een van de mooiste natuurgebieden van het land.

Random
T. Blom
8 a

Wie in relatief weinig kilometers veel hoogtemeters wil maken rijdt de Zijpenberg op, bovenaan rechtsaf, Posbank naar beneden, bij rotonde weer rechtsaf naar de voet van de Zijpenberg. Een rondje is 16-18 minuten, pak je ca. 120 hoogtemeters. Ik rij alles buitenblad, steilste stukje (heel kort) met 50x24. Geweldige intervaltraining, wegdek meer dan okay..

Ajouter votre expérience

Si vous souhaitez réagir, créez un compte. Cela ne prend qu'une minute et c'est totalement gratuit.

  • Recevez une récompense en partageant des avis et des photos
  • Réagir sur toutes les ascensions
  • Ajoutez vos ascensions préférées
S'inscrire

Avez-vous déjà un compte?